dimecres, 24 de juny del 2015

La TRENCACAMES de RIUPRIMER ...normativa de participació



 


+ Resta prohibit cridar o tenir comportaments molestos al llarg de la cursa, molesten la fauna i la resta d’usuaris del medi natural.

 

+ Estigeu segurs de les vostres capacitats, no subestimeu el cansament.

 

+ No llenceu cap mena de brossa, excepte en els 200 mts habilitats després de cada punt d’assistència/avituallament.

 

+ No sortiu del recorregut indicat, apart d’erosionar més del compte, us podrieu perdre.

 

+ No cal dur cap accesori extra, ja que la ruta és ben indicada mitjançant cintes.

 

+ Abandonar en cas de necessitat no és covardia, és mostra de seny.

 

 + No es permet fumar en cap moment del recorregut als participants.
 

+ La cursa començarà a les 9 hores del dia 27 de setembre; una hora i mitja abans de la sortida, s’obriran inscripcions d’ultima hora (fins als 200 participants totals) i s’entregarà a cada participant: samarreta de la cursa, sistema de control de pas i descripció del recorregut.

 

+ L’organització no es responsabilitza de possibles accidents i danys que puguin causar o rebre els diferents participants.

 

+ El preu d’inscripció fins el dia abans de la cursa  és de 10 € federats i 13  els que no tinguin llicència; apartir del 26 de setembre, les inscripcions valdran 20 € en totes les modalitats.

 

+ Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’un adult o presentar una autorització escrita d’un dels progenitors o tutor/a legal. Els menors de 14 anys no poden participar.

 

+ El temps màxim per a enllestir el recorregut és de 3 hores; apartir d’aquest moment, s’enretiraran les balisses indicadores de recorregut i els punts d’avituallament.

 

+ Inscriure’s i/o participar a la cursa implica acceptar totes aquestes normes.

 

+ L’organització es reserva el dret a rectificar aquesta normativa, en qualsevol momento, per motius de causa major o sobrevinguda.

 

+ Els diners de les inscripcions no es retornaran en cap cas, però es podrá efectuar un canvi de nom a les inscripcions si es comunica amb temps suficient

 

+ Un cop superada la llista del límit màxim de participants ( pensada en 200 persones)  s’obrirà llista d’espera; per ordre d’inscripció, es substituiran les possibles baixes o renúncies.

 

+ El corredor que es retiri abans de la finalització del circuit, ho haurà de notificar al punt de control o avituallament més proper.

 

+ Caldrà dur ben visible el dorsal durant tot el recorregut.

 

+ Tot allò no previst per aquesta normativa, es resoldrà sota el criteri dels organitzadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada