dimecres, 24 de juny del 2015

La TRENCACAMES de RIUPRIMER...descripció de recorregut


 

 

Cursa de Muntanya força exigent, d’aprop de 14,5 km de llargada i un desnivell positiu d’aproximadament 500 mts.




La data de la competició serà el  27 de setembre d’enguany a Osona, al voltant de la població de Sta, Eulàlia de Riuprimer, circuit que permetrà gaudir d’immillorables corriols, vistes naturals i esplèndides sensacions per un recorregut que sols transcorre un 3% per terreny urbanitzat.



La cursa s’iniciarà al Municipi de Riuprimer i disposarà de dos avituallaments, situats si fa o no fa, cada 5 km. L’arrencada será a la plaça d’Osona del Municipi, avançant al principi en terreny pla i en sentit sud cap a Muntanyola, però ben aviat prendrem una drecera cap al Serrat de les Comunes que ens durà pel Coll Burí cap a les ‘Costes Males', emblemàtic paratge que ofereix unes espectaculars vistes cap a la Plana de Vic i el Massís del Montseny.
 
 

Baixem de pressa fins que haguem travessat el riu Mèder i després trotem un xic per recuperar forces, ens podrem enfilar per la Trencacames (que dóna nom a aquesta cursa)  cap a l’emblemàtica Ermita de Sant Sebastià.
 


Des d’aquí, podrem disfrutar del plaer de córrer entre els plans que envolten aquest històric paratge, per baixar la vall del Torrent del Soler Botei i tornar cap a Riuprimer per sota dels plans de la Rovira.

 

Aquest recorregut, d’alt requisit tècnic, està rumiat per a ‘runners’ que vulguin disfrutar d’una activitat relativament curta, però intensa ja que es calcula en una hora I mitja, el plaç en recorrer la nostra proposta.

 

Esperem gaudir de la vostra companyia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada