dijous, 2 de setembre del 2010

Que no s'aturi la Música!!

Com un au fènix, que reneix de les seves pròpies cendres amb renovada energia, estem treballant per a que l'AER Associació Esportiva Riuprimer es reactivi per a poder donar major cobertura i difusió, a les activitats que es plantejin per als i les Caminaires de Riuprimer.

Corren temps de crisi, però no per això hem de renunciar a la nostra passió...el caminar, descobrir nous llocs, racons bucòlics, corriols amagats i un seguit d'indrets que són allí, esperant que els anem a trepitjar...

Ara mateix, una nova oferta és sobre la taula. Per començar, i passada la festa major, ja apareix una primera opció a tenir present...adaptada a les possibilitats de les persones i dels temps que corren...

Que us semblaria els dissabtes a mig matí, sortir una colla a fer excursions amb l'entrepà i el beure a l'espatlla? la suggerència, proposa tornar a ser a mitja tarda a Riuprimer...Sortides de 5 o 6 hores, tenint present que no aniriem gaire més enllà d'un hora de cotxe del Riuprimerès ( Montseny, Ripollès, Lluçanès, Cabrerès, Moianès...són moltes les opcions gràcies a la situació privilegiada que tenim, quan a comunicacions i distàncies ) i així poder caminar tres o quatre hores, sabent que no serà car per que duem la teca, i que serà profitòs per que no esmerçarem el temps en sobretaules de fonda ni vermuts de costellada.

Caminar i gaudir d'aquest país tan bonic que tenim, tant a l'abast i tant desconegut...

Ja ho sabeu...si esteu interessats/ades, us podeu posar en contacte mitjançant el correu electrònic d'aquest Blog o bé, demanant al Bar Can Ton de Sta Eulàlia de Riuprimer.

Plà i Avall!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada