dijous, 2 de setembre del 2010

Obertes les inscripcions de la segona Tuga Trail Copons

Molt important els primers 100 inscrits tindreu un tubular gratuït i un val de descompte de la botiga X-AVI MATERIAL DE MUNTANYA

Avui dia 1 de setembre, ja s’han obert les inscripcions de la segona edició de la Tuga Trail de Copons, que es celebrarà el proper dia 3 d’octubre i que, igual que l’any passat, es continuarà disputant la cursa de muntanya i la caminada popular pels corriols del voltant del poble. Aquestes proves s'han pogut dur a terme un cop més gràcies a l'empenta, la il·lusió i l'esforç de la marca de roba tècnica personalitzada Tuga Active Wear, de la botiga igualadina de material tècnic de muntanya X-Avi Material de Muntanya i de la Secció de Curses de Muntanya del Club Excursionista UECANOIA,. Juntament amb la col·laboració de l'Ajuntament de Copons, del Consorci de Promoció Turística Alta Anoia i d'altres empreses de la comarca, ha estat possible continuar organitzant aquest esdeveniment, tot esperant superar l’èxit de l’any passat.

Per als més agosarats, s’ha pensat i elaborat una cursa de muntanya amb un traçat molt tècnic, espectacular, trepidant, exigent i amb algunes variacions respecte al recorregut de l’any passat que no deixaran a ningú indiferent... Aquest traçat transcorre per corriols de l'entorn, on podreu gaudir de magnífics racons de natura, que de ben segur us agradaran. I per als que prefereixin descobrir més tranquil·lament els paratges de la zona, també s'ha organitzat una CAMINADA POPULAR que permetrà als participants gaudir d'unes magnífiques vistes de la comarca. Aquesta darrera també ha estat modificada, disminuint el grau de dificultat i convertint-la en una passejada més apta per a totes les edats.

A més a més, juntament amb el servei de guarderia, d’altres activitats complementaran la matinal per a què, entre tots, es faci de l'esdeveniment una gran festa esportiva.


Per a qui estigui interessat a participar-hi, a la web www.tugatrail.com hi ha tota la informació relacionada amb les proves, així com les característiques del recorregut, el reglament i les diferents opcions per a poder-se inscriure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada